Sinema/TV - Haberler

Skandal sonrası James Gunn, Marvel projelerinden kovuldu!

Geride bıraktığımız gün oldukça skandal bir haber ortaya çıktı ve bu haber sonrasında James Gunn‘ın işine son verildiği açıklandı. Akşam saatlerinde ünlü yönetmen James Gunn‘ın eskiden attığı mesajlar ortaya çıkmıştı. Bu mesajları tabi ki burada paylaşmayacağız ama dolayısı ile James Gunn bu mesajlarının ortaya çıkmasından sonra bir açıklama yapmış ve herkesten özür dilemişti. Anlaşılan bu özür mesajı yeterli olmadı çünkü yönetmen ardı ardına önemli projelerden adeta kovuldu.

Guardians of the Galaxy yönetmeni projeden kovuldu

Daha önce Guardians of the Galaxy 1 ve Part 2’yi yöneten James Gunn, aynı zamanda serinin yapım aşamasında olan 3.filminin de yönetmenliğini yapacaktı. Fakat ünlü yönetmenin daha önce attığı ve pedofili mesajlar içeren tweetleri sebebi ile projeden kovuldu. Disney yetkililer “James’in Twitter özet akışında keşfedilen saldırgan tutum ve ifadeler, firmamızın değerlerine karşı savunulamaz ve tutarsızdır” mesajı ile birlikte James Gunn ile olan işbirliklerini sonlandırdıklarını açıkladılar. Firmadan gelen bu kovulma kararı sonrasında ise James Gunn “Yaklaşık 10 yıl önce sarf ettiğim sözlerim o zamanlar provokatif olmak için yaptığım talihsiz ve gerçekten başarısız açıklamalardı. Sadece aptalca oldukları için değil, bugün olduğum kişiyi yansıtmadıkları ve duyarsız oldukları için de tüm bu mesajlardan uzun yıllar pişman oldum.” mesajı ile birlikte alınan kararların hepsini kabul ettiğini belirterek bir kez daha herkesten özür diledi.

Disney‘in bu kararından sonra bir açıklama da Sony’den geldi. Normalde James Gunn‘ın yöneteceği yeni filmlerinin duyurusu için San Diego Comic Con fuarında bir panel düzenleyecek olan Sony, bu paneli iptal ettiklerini duyurdu. Yani muhtemelen James Gunn, Sony’nin bu projesinden de kovulacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu