Oyun Haberleri

Skyblivion çıkış tarihi açıklandı

The Elder Scrolls IV: Oblivion’u Skyrim’e getirmek için çalışan mod yapımcıları ekibi, Skyblivion projesini başlatmak için 2025’i hedeflediklerini açıklayan bir fragman yayınladılar.

Skyblivion çıkış tarihi 2025’i gösteriyor

Gönüllü bir grup mod geliştiricisi tarafından çalışılan Skyblivion projesi üzerinde 11 yıldır çalışıyorlar. Mod, açıklanan tarihte çıkarsa da üzerinden tam 13 yıl geçmiş olacak. Skyblivion gelişimi ilk olarak 2012’de, Morrowind’i Oblivion’un motoruna getiren Morroblivion modunu çevreleyen topluluktan doğdu. 

TESRenewal Group adlı bir grup mod geliştirici tarafından yaratılan Skyblivion, Skyrim’e güç veren teknoloji ve motoru kullanarak Cyrodill’in tüm Elder Scrolls 4 dünyasını, tüm görevleri ve karakterleriyle birlikte dönüştürmek için yola çıkılmış bir proje. Mod, Oblivion için piyasaya sürülen tüm DLC’lerin yanı sıra her öğeyi, silahı, zırh setini, konumu, NPC’yi güncellemeyi amaçlıyor.

En son 2022’nin Mart ayında bir fragman ile birlikte yeniden hatırlanan Skyblivion modunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Elder Scrolls 5: Skyrim şu anda PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S’de mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu