Oyun Haberleri

Sniper Ghost Warrior 3’ün yüklemesi sizi çileden çıkarabilir

Gelişen teknoloji ve bu gelişime ayak uyduran oyunlar ile birlikte bekleme sürelerimiz de oldukça azalmış durumda. Özellikle açık dünya oyunlarda bu değişimi çok daha net görebiliyoruz. Yüksele süresi olmayan oyunlar artık çok uzağımızda değil. Tabi buna rağmen yükleme süresi olan, daha doğrusu makul sürelere sahip oyunlar da mevcut. Sniper Ghost Warrior 3 ise bu oyunlardan biri kesinlikle değil.

Eurogamer, PS4 sürümünü test ettiği Sniper Ghost Warrior 3 için bazı enteresan istatistikler paylaşmış. Grafikleri ile dikkat çeken oyunda hızlı seyehat 4 ila 15 saniye arasında sürüyor. Son checkpoint noktasını yüklemek 15-30 saniye arası sürerken görevi yeniden başlatmak ise 25 saniye civarı bir zaman alıyor. Buraya kadar herşey normal gibi. Tabi oyunun açıkış yüklemesini saymazsak.

Sniper Ghost Warrior 3’ü PS4’de açtığınızda oyuna girebilmek için ortalama 5 dakika beklemeniz gerekiyor. Evet oldukça yüksek bir süre. Artık oyun kurulumlarının bile bu kadar uzun sürmediği zamanlarda bu kadar yükleme olması oyunun optimizasyon bakımından sıkıntılı olduğunu da gösteriyor. Konsol sürümün de Frame sıkıntıları da olduğu belirtilen oyun umarız bu sıkıntılarını çabuk atlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu