Sinema/TV - Haberler

Snoop Dogg’un Game of Thrones’un final sezonuna olan tepkisi viral oldu

Eğer Game of Thrones serisini takından takip etmişseniz ve sosyal medya kullanıyorsanız, dizinin final sezonuna verilen tepkilerden haberiniz vardır. Genel olarak pek sevilmeyen final bölümü, kritik ortalamalarında da düşük puanda kaldı. Ünlülerin de tepki gösterdiği final sezonunda Snoop Dogg‘un tepkisi ise oldukça sevildi. Ünlü rap sanatçısı, diziyi yakından takip ettiğini daha öncesinde belirtmişti. Ancak dizinin final sezonunda yaşananlar şarkıcıyı bir hayli kızdırmışa benziyor. Haberin bu kısmından sonrasının spoiler içerdiğini ve dizinin finalini izlemediyseniz sayfayı terk etmeniz gerektiğini belirtelim.

Snoop Dogg’un Game of Thrones’un final sezonuna olan tepkisi viral oldu

Dizinin finalinde Jon Snow‘un, Daenerys Targaryen‘ı öldürdüğünü görmüştük. Bu sahneye oldukça kızan şarkıcı, daha sonrasında ejderhanın Jon Snow’u yakmasını bekliyordu. Ancak dizide ejderha, Jon Snow‘a saldırmak yerine demir tahtı eritmişti. Gidişat açısından oldukça kötü bir olay silsilesine sahip son sezonun böyle bitmesi, Snoop Dogg kadar dizinin hayranlarını da üzdü.

Hatta çoğu hayran dizinin final sezonunun başka bir senaryoyla bir kez daha çekilmesini istiyor. Tabi ki bu olasılık çok düşük olurken, Game of Thrones‘un spin off dizilerinin akıbetini de merak ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu