Sinema/TV - Haberler

Sonunda Last of Us dizisi yayına girdi

Uzunca bir süredir dizinin karakter seçimi üzerinden ilerleyen tartışmalar nihayet son buldu. HBO’nun Last of Us dizisi sonunda bugün yayına giriyor. Türkiye saati ile bu sabah saat 05:00’te yayına girdi.

TLOU dizisi yayına girdi

Dizinin ilk bölümü şimdiye kadar verilen puanlamalara göre IMDB’de 9.5 izleyici puanına sahip. Bu şimdiye kadar elde edilen en yüksek skorlardan biri. Ancak henüz 6bin kadar kişinin oylama yaptığını da unutmamak lazım. Rotten Tomatoes’da ise 99 site puanı ve 95 izleyici puanı almış. Görülen o ki dizi beklediğimiz kadar iyi.

TLOU dizisi yayına girdi

Türkiye’de Blu TV üzerinden yayınlanan dizinin ilk bölümü “Karanlıkta Kaybolduğunda” başlığını taşıyor ve bir saat 25 dakikalık süresi bulunuyor. Neil Druckmann ve Craig Mazin imzalı yapım modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Sert kişiliği bulunan Joel, 14 yaşındaki Ellie’yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için tutulur. Küçük bir iş olarak başlayan şey, kısa sürede acımasız, yürek burkan bir yolculuğa dönüşür, çünkü ikisi de ABD’yi katetmek zorundadır ve hayatta kalmak için birbirlerine bağımlıdırlar.

Dizide Pedro Pascal (The Mandalorian, Wonder Woman 1984) ve Bella Ramsey (HBO’s His Dark Materials ve Game of Thrones) Joel ve Ellie rollerini üstleniyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu