Oyun Haberleri

Sony’den David Reeves, Avrupa için 120 Gb’lık PS3’ün ipuçlarını verdi





Görünen o ki, Sony PAL bölgesi için, PS3 konusunda değişik fikirlere sahip. Şirket 120 Gb’lık versiyonun daha iyi olabileceğinin ipucunu verdi.



SCEE başkanı ve CEO’su David Reeves, 60 Gb’tan 80’e atlamanın kapasite konusunda çok az bir gelişme olduğunu söyledi; peki ya 120 Gb’a? Şimdi o konuşuyor.



“60 ve 80 Gb’lık versiyonlar arasındaki fark çok küçük, 20 Gb’lık bir yükseltmenin buna değmeyeceğini hissettik”. Reeves, Norveç internet sitesi Dagbladet’e böyle söyledi. “Eğer bunu iki katına çıkarırsanız o zaman değer” diye de ekleyerek, ”Yani belki biraz daha ilerde bazı şeyler görebilirsiniz” diye ilave etti.



PS3’ün PAL bölgesindeki “Starter Pack” inden ve neden Sony’ nin böyle bir şey yapmayı seçtiğinden konuşursak, Reeves “PAL bölgesi için bazı şeyler eklemeyi düşünüyoruz” diye bir açıklama yaparak “fiyatları indirmenin gerekli olduğunu düşünmüyoruz” diye devam etti…“Bize göre Avrupa’daki müşteriler eklemeler istiyorlar ve bunun doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.



Sony açısından belki de doğru karar, ama diğer bir yandan da, Avrupalı müşterilerin konsol fiyatlarının aşağı çekilmesi ile daha mutlu olacağını hissediyoruz…Tabii ki biz de öyle düşünüyoruz.



KAYNAK computerandvideogames.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu