Oyun Haberleri

Sony’nin E3 2018 listesi sızdırıldı! Listede neler var neler!

Oyun dünyasının en büyük fuarlarından biri olan ve son yıllarda en çok duyuruya da ev sahipliği yapan E3 2018 fuarı için artık sayılı günler kaldı. Fuar tarihinin yaklaşması ile birlikte firmaların listeleri de yavaş yavaş sızmaya başladı. Daha önce bu konuda bazı dedikodular ile karşılaşmıştık. Geçtiğimiz dakikalarda ise Sony‘nin E3 2018 listesi sızdırıldı.

Sony’nin E3 2018 oyunlarında neler var?

Öncelikle bu resmi bir açıklama değil. Henüz söylenti olarak kabul edebileceğimiz bu listeye baktığımızda, şayet doğru olur ise, Sony‘nin gerçekten büyük bir şova hazırlandığını söylemek mümkün. Listede firmanın zaten duyurusunu gerçekleştirdiği oyunlar ile birlikte birçok yeni duyurulacak oyun da görüyoruz. örneğin geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan Ghost of Tsushima için bir oynanış videosu geleceği söyleniyor. Zaten bu oyun ile birlikte Final Fantasy 7 gibi oyunların da oynanış videosunun geleceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Yyeni oyunlara baktığımızda ise birçok sürpriz var. Devil May Cry V bu sürprizlerde tabi ki başı çekiyor. Ayrıca Blue Point Games‘in yeni oyunu ve Bloodborne‘un devamı olacağı düşünülen Shadows Die Twice kod adlı oyun da listede kendine yer bulmuş. Bu oyun hatırlarsanız VGA 2017 töreninde kısa bir teaser ile duyurulmuştu. Tabi listede Last of Us Part II’nin gözükmemesi ise garip bir durum. Başta da söylediğimiz gibi bu liste dedikodu olarak ortaya çıkmış bir liste, Doğru olup, olmadığını ise E3 fuarında göreceğiz. Dedikodu olarak ortaya çıkan liste ise şu şekilde;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu