Oyun Haberleri

Söylenti: Need For Speed serisi son mu buluyor?





EA iletişim müdürü Colin Macrae, seri ile ilgili bazı çalışmaları olduğunu açıkladı.



Yeni NFS oyunu çıkalı daha bir ay olmamıştı ki Electric Playground programında, serinin belki de tamamen kaldırılacağı belirtildi ve EP’ye göre serinin gelecek oyunları tamamen iptal edildi. EA İletişim Müdürü ise EP’ye şu açıklamada bulundu: “Çalışanlarımız, yapımlarımız ve tesislerimiz ile ilgili bir çalışma içerisindeyiz; fakat bugün için herhangi bir açıklamamız bulunmuyor.”



Uzun soluklu serinin son oyunu olan “Undercover” iyi bir satış grafiği göstermesine karşın, NPD’nin kasım ayı için en çok satan 20 listesine girememişti. Daha önceden EA CEO’su John Riccitiello ise NFS yapım ekibini ikiye bölmek ve her yıl çıkan NFS oyununu sırayla yaptırarak (Çevirmen Notu: Call Of Duty serisi gibi) bu yetenekli takımı her 12 ayda bir oyun çıkarma işkencesinden kurtarmak konusunda planları olduğunu açıklamıştı.



Eğer EP’nin haberi doğru ise, bundan sonra yeni bir NFS oyunu oynama şansımız bir daha hiç olmayabilir; fakat EA’in seri için yeni planları olma ihtimali de güncel. Bir kaç değişiklik ile birlikte, yakında yeni NFS oyunları da görebiliriz.

Şu an için oyuncular açısından EA’den gelecek açıklamaları beklemekten başka yapacak bir şey görünmüyor.



KAYNAK 1up.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu