Oyun Haberleri

Söylenti: Xbox, yeni bir oyun stüdyosu satın alımı açıklayacak

Geçtiğimiz günlerde, sosyal medyada -Çoğunlukla Twitter’da- bazı söylentiler çıkmaya başlamış ve Microsoft’un yeni bir büyük oyun stüdyosu satın alımı gerçekleştirmek için hazırlık yaptığı öne sürülmüştü. Zaman zaman Microsoft ile ismi anılan SEGA veya Take-Two Interactive gibi dev isimlerden bir tanesi olabileceği düşünülen satın alımın, yakında açıklanacağından bahsediliyor.

Söylenti: Xbox, yeni bir oyun stüdyosu satın alımı açıklayacak

Geçtiğimiz haftalarda, Microsoft’un Rockstar Games’in ana şirketi olan Take-Two Interactive’i satın alma görüşmeleri yaptığı söylentisi ortaya çıkmış ve ardından herhangi bir ek bilgi ile karşılaşmamıştık. Oyun dünyasının en ünlü şirketlerinden bir tanesi olan Take-Two’nun satın alımı, kulağa her ne kadar olanaksız gibi geliyor olsa da; Microsoft gerçekten SEGA’yı satın almış olabilir.

Söylenti: Xbox, yeni bir oyun stüdyosu satın alımı açıklayacak

Birçok Xbox Insider programı üyesinin, yapılmış olan bir toplantı sonrası, bu tarz iddiaları öne süren paylaşımlar yapmış olması; söylentilerin patlak vermesindeki en büyük unsurlardan bir tanesi oldu. Microsoft‘un büyük bir oyun stüdyosu satın alımı açıklayacağını öne süren iddialar, bu açıklamanın Tokyo Game Show 2021’de veya The Game Awards 2021’de yapılacağını belirtiyor. Ayrıca, bu bahsedilen şirketlerin tamamen bir söylentiden ibaret olduğunu ve hiçbir kesin kanıta dayanmadığını tekrardan belirtmekte de fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu