Oyun Haberleri

Space Siege duyuruldu

SEGA America Inc. ve SEGA Europe Ltd. PC’ler için Space Siege’i duyurdu. Dungeon Siege’i de geliştiren Gas Powered Games tarafından hazırlanan aksiyon-RPG tarzı oyun için SEGA Chris Taylor’a güveniyor. SEGA America’nın Pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Scott A. Steinberg Space Siege’i “Dungeon Siege’in yenilikçi takipçisi” olarak nitelendiriyor.



Oyunda dünyayı işgal eden yaratık ırkına karşı mücadele eden sibernetik mühendisi Seth Walker’ı yöneteceğiz. Hikaye ilerledikçe görevinde yardımcı olması için sibernetik özellikler kullanıma sunulacak. İşte burada Seth’in ne kadar insani ne kadar sibernetik özellik taşıyacağına karar vereceğiz. Çünkü NPC’lerin ve insanların davranışı yaptığımız değişikliklere göre değişkenlik gösterecek. Dinamik hikaye akışı sayesinde aldığımız kararlar sonucu oyunu farklı şekillerde bitirebileceğiz.



Derin ve zorlayıcı hikayesi, yoğun savaşları, 4 oyuncuya kadar co-op multiplayer modu ve dinamik karakter geliştirme sistemi bulunacak oyunun gelecek yılın ilk çeyreğinde raflarda olması planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu