Sinema/TV - Haberler

Spider-Man 4 filmi Tom Holland ile olabilir

Beyaz perdeye geldiği günden itibaren muazzam bir ivme yakalayan Spider-Man: No Way Home, rekor üzerine rekor kırdı. 200 milyon dolarlık bütçesine karşılık 1.878 milyar dolar hasılat elde eden film, Marvel sinematik evreninin en başarılı işleri arasına girmeyi başardı.

Çoklu evrenlerin başlangıcı olarak önemli bir yere sahip olan yapımın devam filmi hakkında net bir bilgi yok ancak hayranlar arasında teoriler dönmekte. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Sony Motion Pictures CEO’su Tom Rothman, serinin devamı ile ilgili umutlarından bahsetti.

Spider-Man 4 filmi kadrosu

Geçtiğimiz günlerde Deadline ile bir röportaj gerçekleştiren Tom Rothman, yeni bir Spider-Man filmi çekmek için hissettiği heyecanı dile getirdi. Ardından gazeteci tarafından Tom Holland, Zendaya ve Jon Watts’ın yeni filmin ekibinde olup olmayacağı soruldu.

Spider-Man 4 filmi Tom Holland

Rothman, Tom Holland, Zendaya ve Jon Watts’ın Spider-Man 4 filmi ile Marvel sinematik evrenine dönmelerini umduğunu söyledi. Ayrıca yaklaşmakta olan Kraven ve Madame Web filmleriyle birlikte Spider-Man evreninin genişleyeceğinin de altını çizdi.

Yeni Fantastik Dörtlü filmi için anlaşma sağlanan Jon Watts’ın projeden ayrıldığı açıklanmıştı. Daha sonra Spider-Man: Homecoming yazarı Christopher Ford ile yeni bir Star Wars şovu geliştirmenin erken aşamalarında olduğu ortaya çıktı. Jon Watts’ın projeden ayrılmasının sebebinin Star Wars olup olmadığı bilinmiyor ancak bir süreliğine odak noktasının bu proje olacağı aşikar.

Öte yandan Tom Holland ve Zendaya ayrı ayrı başka projelerde çalışıyor. Holland, Sony’nin bir diğer markası olan Uncharted filminin başrolünü canlandırıyor. Zendaya ise, Dune: Part Two ve Euphoria 3.sezonu olmak üzere birçok projede yer alıyor. Spider-Man markasının büyüklüğü ortada ve Spider-Man 4 filminin çok izleneceğinin tahmin edilmesi güç değil. Ancak ekibi bir araya getirmek biraz zaman alacak gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu