Oyun Haberleri

Square Enix: “Japonya’dan yeniler”



Bu hafta sonu Square Enix, bir yıllık bir aradan sonra kendi fuarı olan ve 38,000 ziyaretçinin görüneceği Tokyo’daki Square Enix Party 2007’ye geldi. Bilindik oyunların yanısıra birkaç sürpriz de vardı. Hepsinden öte trailer’ında muhtelif Final Fantasy episodlarından en iyi Super Smash Bros. tarzında birbiriyle dövüşen karakterlerin yer aldığı PSP oyunu “Dissidia: Final Fantasy’di”.



PSP oyuncuları ayrıca hem grafik hem ses açısından yenilenmiş ilk iki “Star Ocean” oyunlarının remake’leri “Star Ocean: The First Departure” ve “Star Ocean: The Second Evolution” ile coşacaklar. Buna ilaveten şu an Tri-Ace ile birlikte “Star Ocean 4” üzerinde çalışılıyor. Fakat platform ve çıkış tarihi konusunda suskunluk sürüyor.



Wii sahipleri için de “Chocobo’s Dungeon: Toki Wasure No Meikyuu” ile serinin onuncu yılı kutlaması için yeni bir spin-off duyuruldu. Cep telefonu oyuncuları için de bir duyuru yapıldı: “Parasite Eve III”. Yeni bir “Kingdom Hearts’ın” geleceği de söylendi, fakat bu en erken eylül ayındaki Tokyo Game Show’da açıklanacak. Bunun dışında zaten bildiğimiz “Final Fantasy” ve “Dragon Quest” oyunları ile geçenlerde duyurulan “The Last Remnant” söz konusuydu.



KAYNAK .4players.de


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu