Oyun Haberleri

Standart PlayStation 5’in üretimi duruyor

PS5 Pro için bekleyenler için kötü haber: Bu nesilde bir pro ya da slim model olmayabilir. Bir çok konsolseverin heyecanla beklediği PlayStation 5 Pro modeli için Tom Henderson’dan açıklama geldi. Last of Us, Prince of Persia ve yeni Call of Duty oyunları için de tahmin ve sızıntılar yapan gazetecinin yeni açıklaması PS5 Pro bekleyenler için üzüntü verici olsa da firmanın PS6’ya yönelmiş olması ilginizi çekecektir.

PlayStation 5’in üretimi Eylül ayında bitiyor

Twitter’daki paylaşıma göre, Sony bu sene PlayStation 5’in üretimini Eylül ayında bitirip, varolan sistemin yapısını elden geçirecek. Planlara göre, Nisan ayında güncellenmiş yeni versiyonun üretimine başlayacak olan firma, yenilenmiş ürünleri yine bu yılın Eylül ayında piyasaya sunacak. “2. Nesil” olarak adlandırdığı üründe çıkarılabilir bir disk sürücüsünün olması planlanıyormuş.

PlayStation 5'in üretimi Eylül ayında bitiyor

Gelen bilgiler arasında, Sony’nin PS5 Pro ve PS5 Slim gibi özellikleri yükseltilmiş bir ürün sunmaktansa, tamamen nesil atlatmayı planladığı da var. Eğer bilgiler doğru çıkarsa PlayStation 5, en kısa ömürlü PS konsolu olarak da tarihe geçecektir. 

Henderson, bir PS5 Pro’nun mantıklı olmayabileceğini varsayıyor: “Normal sürüm henüz tam olarak kullanılmış gibi görünmüyor ve muhtemelen yıl sonuna kadar da bu gerçekleşmeyecek. Söyleyebileceğim tek şey, PS6 hakkında bir PS5 Pro’dan daha fazlasını duyduğum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu