Oyun Haberleri

Star Citizen’ın son sürümünden harika ekran görüntüleri geldi

Star Citizen geliştiricileri şu anda Alpha 3.0 sürümüne geçişini kutlarken yabancı bir oyuncu oyun içi ekran görüntülerinden oluşan muazzam bir albüm hazırladı. Dsogaming sitesinde yayınlanan ekran görüntüleri, Star Citizen’ın Alpha 3.0 sürümüne erişemeyen oyuncuları fazlasıyla memnun edecektir. Şu anda oyuncuların en çok beklediği oyunlar arasında giren Star Citizen, devasa dünyası ve detay seviyesi sayesinde tüm oyunculara yeni birer ekran kartı almaya zorluyor.

Star Citizen için yayınlanan yeni ekran görüntüleri harika

Alpha 3.0 sürümünü oyuna bağış yapan tüm oyunculara açan geliştiriciler daha öncesinde bu sürümü sadece özel bağışçılara açmıştı. Yeni sürümde gemi kullanımında detay seviyesini yükselten geliştirici ekip, oyunun ticaret mekaniği için de değişiklikler yapıldığını belirtiyor. Gerçekçi animasyonları sayesinde uzay simülasyonu klasmanında rakiplerinin önüne geçen Star Citizen’ın bağış miktarı ise 175 milyon dolara yaklaşmış durumda. Yaklaşık 2 milyon oyuncunun bağış yaptığı oyun her geçen gün yeni özelliklere sahip oluyor.

Oyunun sonunu bir türlü getiremeyen geliştiricilerin, Star Citizen’ın en geç 2 sene içerisinde tamamlayacağı tahmin edilmekte. Son olarak ekran görüntülerinin kotanızı sömüreceğini belirtelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu