Oyun Haberleri

Star Wars: Jedi Fallen Order’dan ilk görsel geldi!

Geride bıraktığımız dönemlerde ortaya çıkan ve 13 Nisan tarihinde tanıtılacağı açıklanan Star Wars: Jedi Fallen Order‘dan ilk görsel geldi. EA Games yetkililerinin Respawn ekibine emanet ettiği proje, Star Wars hayranları tarafından merakla bekleniyor. Şimdi ise EA Games, oyunla alakalı ilk görseli yayınladı. Star Wars evreninin farklı bir hikayesini anlatması beklenen yapımın, diğer Star Wars oyunlarından daha farklı bir konuyu işlemesi bekleniyor. Ana karakter olarak Jedi‘mı, yoksa sıradan bir askeri mi kontrol edeceğimizi açıklamayan geliştiriciler, önümüzdeki Cumartesi günü ilk oynanış videosunu yayınlayabilirler.

Star Wars: Jedi Fallen Order’dan ilk görsel geldi!



Diğer bir yandan dün ise oyunla alakalı ortaya oldukça ilgi çekici sızıntılar ortaya çıkmıştı. Reset Era forumlarında ortaya çıkan sızıntıya göre oyunda daha öncesinden belirlenmiş bir karakteri kontrol edeceğiz. Yani kendi karakterimizi oluşturma gibi bir imkanımız bulunmuyor. Titanfall‘da olduğu gibi duvarda yürüme mekaniğinin oyuna ekleneceği söylenirken, oyunda beklenenden daha az aksiyon sahnesi olacak.

Tabi ki tüm bu sızıntıların herhangi bir gerçeklik taşımadığını da belirtelim. Ortaya çıkan bu bilgilerin Cumartesi günü doğrulanıp, doğrulanmayacağını göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu