Oyun Haberleri

Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi duyuruldu

Electronic Arts, birkaç gündür ufak ufak tanıtımlarına başladığı Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihini nihayet açıkladı. Oyun için ilk oynanış fragmanını yayınlandığı gibi oyunun 17 Mart 2023 tarihinde çıkacağı resmi olarak açıklandı.

Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi yeni video ile duyuruldu

Star Wars Jedi: Survivor ilk oyunun izinden giden bir yapıya sahip olacak. yani TPS kamera açısı, anlatım odaklı bir aksiyon sunumu yine oyunun belkemiğini oluşturacak diyebiliriz. İlk oyundaki olaylardan beş yıl sonrasında geçen yapımda ilk oyunda olduğu gibi Cameron Monaghan tarafından canlandırılan Cal Kestis’i yönlendireceğiz.

Oyunun açıklaması şu şekilde; “Açıklamasına göre, sinematik savaş sistemi ek Güç yetenekleri ve yeni ışın kılıcı dövüş stilleri ile geri dönüyor. Oyuncular tüm bu becerileri yaratıcı bir şekilde kullanarak stratejik olarak genişleyen bir düşman kitlesiyle mücadele edebilecek, güçlü ve zayıf yönlerini ölçüp biçerken rakiplerinin üstesinden gelmek ve yollarına çıkan gizemleri çözmek için eğitimlerini akıllıca kullanabilecekler.

Oyuncular Evcilleşmemiş Galaksiyi keşfedecek ve Star Wars galaksisinde her biri benzersiz biyomlara, zorluklara ve düşmanlara sahip yeni gezegenleri ve tanıdık sınırları keşfedecekler. Dahası, oyuncular keşfetme, savaşma ve dolaşma yollarını artıracak yeni beceriler, ekipmanlar ve yeteneklerde ustalaşacaklar. Keşfedilecek daha geniş alanlar ve alışılmışın dışında keşfedilecek daha fazla şeyle, ufkun ötesine maceraya atılan oyuncular gizli ödüller bulacaklar.”

Ayrıca bakınız: Star Wars Jedi: Survivor sistem gereksinimleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu