Gamescom

Starfighter Assault için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Dün akşam Gamescom’da gerçekleşen Electronic Arts canlı yayınında, Star Wars: Battlefront II gösterildi. Oyunda bulunan Starfighter Assault’u oyunculara canlı yayında tanıtan EA, etkinlik sonrasında da bazxı ekran görüntüler paylaştı.

Oyunda bulunan muhteşem uzay manzaralarında gerçekleşecek olan uzay savaşları 24v24 olarak oynanabilecek. Fondor haritasında gerçekleşen savaştan alınan görüntülerde, Imperial dry dock, Poe Dameron’un siyah X-wing, Boba Fett’i meşur gemisi Slave I ve Han Solo’nun şkonşk gemisi Millenium Falcon’u görebiliyoruz.

Yeni mod, Star Wars’un üç farklı çağından karakterler ve gemiler içeren iki farklı takımın karşı karşıya gelmesi ile ilgili. Fondor: Imperial Shipyard haritasında geçecek olan it dalaşı yeni gemiler, bombardıman gemiler, kahraman gemileri ve daha fazlası bulunacak.Kontrolleri geliştiren DICE, karakterlere olduğu gibi gemilere de özelleştirme getiriyor. Sınıflara göre değişkenlik gösterecek olan gemiler, oyuncuların “kendini tekrarlama” şikayetini geride bırakmaya çalışacak. Battlefront oyuncularının ilk oyunda filmdeki favori sahnelerini canlandıramaması üzerine gelişen yeni Starfighter Assault, oyuncuların tekrar gönlünü almaya çalışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu