Sinema/TV - Haberler

Suicide Squad’ın yönetmeninden yeni bir itiraf geldi

Suicide Squad ile birlikte beyaz perdede güzel bir iş ortaya koyan DC, ilk filmin başarısının ardından hemen ikinci film için düğmeye başlamıştı. Karakter ve arka plan hikayesi olarak başarılı sayılan filmin, kötü karakter ne yazık ki pek fazla beğenilmemişti. Bu konu ile alakalı filmin yönetmeni David Ayer, filmin ana kötüsünü Joker yapmadığı için pişman olduğunu açıkladı. Jared Leto’ya emanet edilen Joker karakterinden oldukça memnun olduğunu belirten Ayer, Suicide Squad’ın her hali ile Batman v Superman‘den daha iyi olduğunu söylüyor.

Ünlü yönetmen kötü karakteri Joker yapmadığı için pişman durumda

Diğer bir taraftan Justice League filminin uğradığı hezimet sonucunda DC’nin gişede aldığı darbe, bakalım Suicide Squad 2 ile onarılacak mı? Çizgi romanların ikonik anti kahraman kötü karakterlerini bir araya getiren film, 175 milyon dolara çekilmişti. Global olarak 745 milyon dolar hasılat elde eden filmin ikinci halkasının 2019 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Marvel’ın karşısında şu anda geride olan DC sinematik evreni, bakalım ilerleyen yıllarda nasıl şekillenecek? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu