Oyun Haberleri

Sürekli maçlardan çıkan oyuncu tam 640 gün banlandı

Multiplayer, yani çoklu oyuncu moduna sahip olan oyunlarda, kullanıcıların şikayetçi olduğu birçok etken bulunuyor. Lag, pusucular gibi örnekler ile listeleyebileceğimiz bu etkenler arasında, oyunu yarıda bırakıp kaçan ve Quitters diye adlandırılan oyuncular da bulunuyor. İşte bu oyunculardan birisi tam 640 gün boyunca banlanmış.

Sürekli maçlardan çıkan oyuncu tam 640 gün banlandı

Üstelik bu detay oyuncunun isyanı üzerine ortaya çıkmış durumda. Kendi twitter adresi üzerinden  Gears of War resmi hesabını, yapımcı firma olan Coalition Games’i etiketleyen SgtDolo nikli bir oyuncu, Gears 5’ten tam 640 gün banlandığını dile getirmiş. “Siz ciddi misiniz? Neredeyse 2 yıl oyundan banlanmışım” diye isyan eden oyuncuya cevap veren isim ise Dana Sissons olmuş.

Microsoft’ta Gears of War serisi için iletişim müdürlüğü yapan Dana Sissons “Bu kullanıcının oyundaki kişisel hesabını incelediğimizde kendisinin kronikleşmiş bir quitter (oyundan çıkan) olduğunu gördük ki sadece bugün son 21 maçından 18 tanesini terk etmiş. Onun maçı terketmesi her seferinde kendisi ile birlikte oynayan 9 kişinin oyununu mahvediyor” sözleri ile oyuncunun neden banlandığını açıklamış. Bu durum sonrası bir açıklama da Coalition Games’in resmi kanallarından yapıldı ve oyundan bu şekilde sürekli çıkan oyunculara müsamaha gösterilmeyeceği belirtildi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu