MK TV

SW Battlefront II: GTX 1070Ti Performansı

Star Wars Battlefront II‘nin grafik performansına göz atıyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkan oyunun özellikle grafiksel açıdan şahane durduğunu kabul etmek gerekiyor. Özellikle oyun içi ödemeler sebebiyle tartışma konusu olan yapım bazı açılardan eleştirilse de övüldüğü birçok nokta da bulunuyor.

Battlefront 2’nin grafiklerine yakından bakıyoruz

Oyunun övgü ile bahsedilen yönlerinin başında ise şüphesiz grafikleri geliyor. Her çözünürlükte göze oldukça hoş gelen grafikler, Star Wars atmosferiyle de birleşince ortaya seyrine doyulmayan sahneler çıkıyor. Özellikle Yavin IV, Endor, Naboo ve Jakku gibi bölümlerin görsel anlamda şahane durduğunu söyleyebilirim.

İşte biz de bu videomuzda oyunun grafiklerine bakalım istedik. Videoda oyunun grafiklerini NVidia GeForce GTX 1070Ti FE ile test ettik. 1080P, 2K ve 4K olarak baktığımız grafiklerde ayrıca oyunun FPS performansına da yer veriyoruz. Oyunun en güzel bölümlerinden biri olan Endor dışında multiplayer modundaki performansına da baktığımız bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Ayrıca oyun hakkında daha fazla bilgi için Star Wars Battlefront II incelemesine de göz atabilirsiniz.

Test Sistemi

Ekran Kartı: GTX 1070Ti FE
İşlemci: AMD Ryzen 1600X
Anakart: Asus Rog Crosshair Hero VI
Ram: Crosshair Vengeance DDR4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu