Oyun Haberleri

Switch satışları 2019’da PlayStation 4’ü geride bırakabilir

Nintendo Switch‘in 2019 yılında, Sony PlayStation 4‘ten daha fazla satması bekleniyor.  Uzmanların belirtiğine göre Nintendo Switch, başarılı cadılar bayramı tatil dönemi reklam kampanyasını, yılbaşında önümüzdeki yılda da devam ettirerek, 2019 yılında Playstation 4’ten daha fazla satacak.

Nintendo Switch 2019’da PlayStation 4’ü geride bırakacak

Araştırma şirketi Strategy Analytics’in haberine göre, Nintendo Switch, Sony’nin yılın en çok satan konsolu olma başarısını 2019 yılında, PlayStation 4‘ün elinden alacak.  Tahminlere göre, Switch satışları 17,3 milyon seviyesinde gerçekleşecek ve 17,1 milyon satış ile PS4 tarafından yakından takip edilecek. 2019 yılında Xbox One’ın satışlarının ise 10 milyonu aşması bekleniyor.

Nintendo Switch için yayımlanan Pokemon Let’s Go: Pikachu ve Pokemon Let’s Go: Evee Nintendo Switch satışlarının bir anda artmasına sebep olmuştu. Yurt dışında Cadılar Bayramı tatil dönemine denk getirilen çıkış tarihi, hem Nintendo Switch‘e hem de Pokemon Lets Go: Pikachu’ya yaradı. 7 Aralık‘ta yayımlanacak olan Nintendo Switch özel oyunu Smash Bros. Ultimate‘in de Nintendo Switch satışlarını arttıracağı tahmin ediliyor.  Smash Bros Ultimate’ten beklentiler yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu