Oyun Haberleri

Tarkan yeni maceraları ile geri dönüyor!

Tarkan karakterini her ne kadar Kartal Tibet ile özdeşleşen ve bir döneme damga vuran filmleri ile hatırlasak da bu filmler bildiğiniz gibi bir çizgi roman uyarlaması. Sezgin Burak tarafından yazılan ve çizilen Tarkan ilk olarak 1967 yılında Hürriyet gazetesi ile birlikte evlerimize konuk olmuştu. Tıpkı filmlerde anlatıldığı gibi bir Hun kahramanı olan Tarkan’ın hikayesine tanıklık ettiğimiz bu çizgi romanlar geri dönmeye hazırlanıyor.

Altar’ın oğlu Tarkan geri dönüyor!

İşte 1978 yılında aramızdan ayrılan Sezgin Burak‘ın oğlu Tan Burak, Tarkan çizgi romanı için yeniden düğmeye bastı. Daha önce benzer girişimlerde bulunulsa da bu sefer Tarkan‘ın yeni maceraları da karşımıza çıkacak gibi duruyor. Yapılan açıklamaya baktığımızda ise ilk olarak Sezgin Burak‘ın ani ölümü sebebiyle yarım kalan Milano’ya Giden Yol hikayesinin yayınlanacağı belirtilmiş. Bu maceradan sonra ise Tarkan‘ın daha önce yayınlanmayan maceralarının tekrar raflarda olacağı da belirtiliyor.

Tan Burak ile konuşma şansı yakalayan ThePack sitesinin haberine baktığımızda ise çizgi roman hayranlarının geri dönüşlerinin oldukça önemli olduğu da vurgulanmış. Yani gereken ilgi toplanırsa Tarkan’ın macerları da devam edecek diyebiliriz. Daha fazla bilgiye Tarkan’ın resmi internet sitesinden göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu