Makale

Tatilde oynanacak oyunlar

The Cave (PC, Mac, Linux, PS3, 360, WiiU)

“Son zamanlarda daha masum, daha samimi bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Oyunun sadece 15$ olduğunu düşünürseniz, parasının hakkını tam tamına veriyor The Cave. Eğer sükunet içinde, o aksiyon senin bu aksiyon senin diye koşturmayıp, kıvrak zekalı ve eğlenceli bir maceraya atılmak istiyorsanız The Cave ilaç gibi gelecek.”

İNCELEME: The Cave

DMC: Devil May Cry (PC, PS3, 360)

“DmC’yi kaçırmanızı asla önermem. Bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız. Kafanızdaki “Bu nasıl Dante ya!?” düşüncelerini atın, ve kendinizi Limbo evrenine bırakın. Bu şekilde oyunu bitirdiğiniz zaman ise, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Her şey Dante Blue Rose’u (Mavi Gül) bulduğunda başladı aslında. Bu gül annesine aitti. Hala solmamıştı. Peki ya bir dakika; Devil May Cry 4’te, Nero’nun silahının ismi de Blue Rose değil miydi?”

İnceleme: DMC Devil May Cry

Temple Run 2 (iOS, Android)

“Temple Run 2 sürpriz bir şekilde ilk oyunun üstüne kaçak kat çıkıyor ve güzel bir kat çıkıyor, boğaz manzaralı bir teras kat gibi. Elbette böylesine minimal bir oyuna eklenebilecek çok fazla şey var, ama bunları da üçüncü oyunda bekliyoruz. Bazı oyuncular tabi oyunun renk paletinin de gündüze dönmesini sevmeyebilir ama ferahlık iyidir, ferahlık candır.”

İNCELEME: Temple Run 2

Planetside 2 (PC)

“PlanetSide 2 zaten bedava, ben de MMOFPS’yi geçtim, FPS bile oynamayan, sevmeyen bir insan olarak bu oyunun çok güzel olduğunu söylüyorum, hemen Steam’e gidin, daha ne bekliyorsunuz!”

İNCELEME: Planetside 2

World of Warcraft: Mists of Pandaria (PC)

“Çoğu oyuncunun ön yargı ile yaklaştığını farkındayız. “Panda oynamam!” düşüncesiyle oyuna dokunmayan oyuncular çoğunlukta. Bu tabuların yıkılması gerekiyor. Mists of Pandaria, bana göre WoW’un başına gelmiş olan en büyük şey. Diğer MMO’ların sahip olduğu klişe sistemden arınıp, kendine özgü daha yenilikçi yaklaşmış Blizzard bu olaya. Gayet başarılı olmuş. Kötü diyebileceğim hiçbir şey yok, sadece eksikler mevcut.”

İNCELEME: World of Warcraft: Mists of Pandaria

NBA 2K13 (PC, PS3, 360, WiiU, PSP, iOS, Android)

“Bu sene rakibinin de kalmaması ile NBA severlerin oynayabileceği tek oyun 2K olmuş durumda. Ancak bu durumu EA gibi sömürmemişler. Sürekli daha iyi hale getiriyorlar 2K Sports oyunu. Bunun yanında özellikle grafik konusunda ben pek beğenmesem de, bir spor oyununda ne kadar grafik olması gerektiği tartışılacağından, çok önemli bir eksi değil. Karakter tasarımlarında, sadece önemli oyuncuların yüz tasarımlarının üstüne gidilmiş olması, yine büyük olmasa da, bir problem. Son olarak, benim gibi spor oyunlarından pek haz etmeyen biri için bile büyük keyif veren bir oyun olmayı başaran 2K13 için, rahatlıkla söyleyebilirim ki, oyunu alın ve oynayın. Arkadaşlarınız ile keyifli zamanlar geçireceğinizi garanti ediyorum.”

İNCELEME: NBA 2K13

Far Cry 3 (PC, PS3, 360)

“Far Cry 3’ü oynarken birçok kere sıkıldığımı dile getirmeliyim. Hatta ilk bir saatin ardından bırakmayı bile düşündüm. Bütün o yan görevler, açık dünya, serbestlik iyi güzel ancak maalesef biz oyunculara yeni bir şey değil. Ama bunlar dediğim gibi FPS ile arası iyi olmayan bir adamın sözleri yani eğer siz böyle birisi değilseniz oyunun çok hoşunuza gideceğine eminim.”

İNCELEME: Far Cry 3

Total War: Shogun 2 (PC)

“Creative Assembley gerçekten TW serisini her zaman üstüne bir şeyler daha katarak götürmeye devam ediyor. Eğer bir Total War hayranıysanız zaten bu oyunu oynayın dememe gerek yok, ancak daha önce hiç TW oynamamış fakat strateji oyunlarını seviyorsanız ve/veya Japon kültürü ile alakanız bulunuyorsa size şiddetle tavsiyem bu oyunu alıp oynamanızdır. Belki alışık olmayanlar için başlarda biraz anlamsız, karışık ve zor gibi görünebilir ancak oyunu anladıkça çok seveceğinizden hiç şüphem yok.”

İNCELEME: Total War Shogun 2

Crysis 3 Açık Beta (PC)

“Şanslı 20 okurumuza Crysis 3 beta key vermeye karar verdik. 22 Şubat’tan önce oyunu denemek ve aksiyona doymak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey: Facebook sayfamızdan paylaştığımız bu haberi paylaşmak. Herkese bol şans! 29 Ocak tarihinde açık betası başlayacak olan oyunun açık betasına herkesten birkaç gün önce katılmak için kampanyamıza katılabilirsiniz.”

HABER: Crysis 3 Açık Beta

Halı Saha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu