Teknoloji Haberleri

Tavukçu KFC’den Android telefon geliyor

2000’li yıllardan sonra artık ciddi manada iletişim çağına girmiş bulunuyoruz. Hayatımızın her anında ellerimizdeki dijital aletler ile çevirimiçi ortamda yaptıklarımızı paylaşıyor, farklı hayatları deneyimleme şansına erişiyoruz. Tabii ki biri çıkıp telefonu icad eden muhterem ve rahmetli Graham Bell’i arayıp, “Ya hacı senin yaptığın icat ilerde tavukçular tarafından üretilecek,” dese sanıyoruz ki telefonu suratına kapatır, patentini de mezarına götürürdü. Ancak durum bu.

Tavukları ile göbeklerimize katkı sağlayıp parmaklarımızı yedirten ünlü tavuk restoran zinciri KFC’den bugün oldukça ilginç bir haber geldi. Sanıyoruz ki KFC yöneticileri aralarındaki bir toplantıda, “Madem iyi tavuk yapıyoruz, bence telefon da yaparız,” demiş olacaklar ki, KFC markası Çin’deki ilk mağazalarının 30. yılı şerefine, yeni bir Android akıllı telefon satışa sunacak.

16 GB ve 32 GB’lık farklı hafıza seçenekleri ile satışa sunulacak olan telefon, aslında kalitesi ile ünlü bir marka olan Huawei tarafından üretilecek. Çin’deki “Çin malı” akıllı telefon pazarına uygun bir fiyat ile satışa sürülmesi beklenen KFC’nin akıllı telefonu, Çin pazarındaki ilginç ürünler listesine bir ürün daha ekleyecek. Bu arada ürün ülkemizde satışa sunulmayacak, hani beklemeyin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu