eSpor

TBF’de büyük sürpriz

Ülker Sports Arena’da gerçekleşen League of Legends 2016 sezonu Türkiye Büyük Finali büyük heyecanlara sahne olurken, asıl dikkatleri çeken şey ise yapılan evlenme teklifi oldu. Maç sayısında 3-0’lık skorla şampiyon olan Dark Passage takımı dışında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Normalde ülkemizde futbol karşılaşmalarında alışık olduğumuz evlenme teklifi bu sefer espor’da gerçekleşti.

Organizasyonu takip eden binlerce kişiyi şaşırtan evlenme teklifi ise yapılan büyük bir pankartla gerçekleşti . Birkaç kişi tarafından tribünde açılan koca pankartta, ”TUĞÇE BENİMLE EVLENİR MİSİN?” yazıyordu. Tam o sıralarda da kameralar şanslı çiftimizi gösteriyordu ki teklif edilen Tuğçe hanım ise bu teklifi kabul etti. Oluşan mutluluk tablosu ise görülmeye değer biçimde bir tabloydu.

Günümüz esporunun ülkemizde de geliştiğinin kanıtı olan bu davranışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek büyük espor organizasyonlarında görmeye devam edeceğiz gibi. Ama tabii önce ülkemizin bu tür organizasyonlarda yapılan evlenme tekliflerine alışması gerekiyor.

Merlin’in Kazanı olarak evliliğe ilk adımını atan bu espor tutkunu çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu