Oyun Haberleri

Tek kişinin yaptığı oyun: Project Gray

Zaman zaman tek bir kişi tarafından geliştirilen oyunlar ile karşılaşıyoruz. Bunun son dönemdeki en iyi örneğinin Bright Memory olduğunu söyleyebiliriz. İşte tıpkı o oyun gibi tek bir geliştiricinin imza attığı project Gray, oldukça ham duran yapısına rağmen özellikle tarzı ve atmosferi ile dikkat çekiyor. 

Tek bir oyuncu tarafından geliştirilen Gray’in videosu yayınlandı

In-D stüdyosu tarafından geliştirilen oyunun motoru hakkında bir açıklama ayapılmasa da Unreal Engine grafik motoru gibi durduğunu söyleyebiliriz. Çıkış tarihi ve platformları hakkında ise tabi ki bir açıklama yok. Özel güçlerin kullanıldığı ve açık dünya aksiyon yapısına sahip olan oyun hakkında yapılan açıklama ve 16 dakikalık oynanış videosu şu şekilde;

“Project Gray, hikayenin “Grey” adlı gelişmiş bir uzaylı uygarlığının “Asirma” gezegeninde ortaya çıkmasıyla başladığı bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Oyunda, Gray’in dostça yardımıyla özel yetenekler kazanan Asirma’nın yerlisi olan ‘Galoso’yu kontrol ediyoruz. Bu yardımın altında yatan sırları keşfettikten sonra ise onları def etmek yine oyunculara düşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu