Sinema/TV - Haberler

Thanos’un, Hulk’ı kolayca dövmesinin sebebi Güç Taşı değil

Avengers Infinity War filmi ile büyük bir gişe başarısı elde eden Marvel, 3 Mayıs tarihinde Avengers 4 filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Thanos‘u devirme planları yapan Avengers üyelerinin, kötü karakterimizi nasıl yeneceğini göreceğiz. Ancak Avengers 4’ten önce filmin yönetmenleri olan Russo kardeşler, Infinity War’da yaşanan olaylar hakkında konuşmaya devam ediyorlar. Filmin giriş sekanslarından bir tanesi olan Hulk ve Thanos dövüşüne dikkat çeken yönetmenler, bu dövüş sırasında Thanos’un hiçbir şekilde Güç Taşı’ndan yardım almadığını açıkladılar.

Thanos mu daha güçlü? Hulk mı?

Thanos, aynı Hulk gibi oldukça güçlü olduğunu belirten yönetmenler, iki karakterin güç seviyesinin aynı olduğunu söyledi. Ancak Hulk‘ın, dövüşlerde kendini kaybettiğini ve pervasızca savaştığını, fakat Thanos’un dövüşmeyi bildiğini söyleyen yönetmenler bu sebepten dolayı Thanos’un kolay bir şekilde Yeşil Dev’i dövdüğünün altını çizdi. Ayrıca Thanos’u, evrenin Cengiz Han’ı olarak betimleyen yönetmenler, savaş konusunda Thanos’un oldukça bilgili olduğu söyledi.

Bakalım Avengers 4 filminde Thanos nasıl adımlar atacak? The Snap hareketini kullanmayı başaran karakterin bundan sonra neler planladığı merak ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu