Sinema/TV - Haberler

The Batman filminin ilk fragmanı yayınlandı

The Batman ilk fragmanı ile nihayet geçtiğimiz dakikalarda karşımıza çıktı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19, yani Koronavirüs Salgını sebebiyle çekimleri aksayan filmin son olarak vizyon tarihi değişmişti. Beklenen ilk fragman hafta sonu boyunca devam edecek olan DC FanDome etkinliğinden geldi.

The Batman filminin ilk fragmanı DC Fandome etkinliğinde yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda genel olarak atmosfer ve hikaye işleyişinden önemli detaylar içerdiğini görüyoruz. The Riddler karakterinin bilmecelerine başladığı fragmanın en dikkat çekici diyaloğu ise Batman’den geliyor. “I am vengeance” ifadesinin (ben intikamım) hikaye adına bizi oldukça merak ettirdiğini söylememiz gerekiyor. Açıkçası fragman genel olarak beni tatmin etti diyebilirim. Filmin geçtiğimiz dakikalarda yayınlanan bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

The Batman hakkında

Hikayeye yeni bir başlangıç yapacak olan The Batman filmi önümüzdeki yıl, tam tarih vermek gerekirse 1 Ekim 2021’de gösterime girecek. Çekimleri salgının kontrol altına alınması sonrasında devam edecek olan  ve Matt Reeves’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmde Bruce Wayne rolünü ünlü oyuncu Robert Pattinson üstlenecek. Filmin kadrosunda ayrıca Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wrighti John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, ndy Serkis ve Colin Farrell gibi oyuncular yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu