Oyun Haberleri

The Callisto Protocol Türkçe yama yayınlandı

Striking Distance Studios tarafından geliştirilip, Krafton tarafından yayınlanan oyun sonunda Türkçe desteğine kavuştu. The Callisto Protocol Türkçe yama Anonymous Çeviri tarafından yayınlandı.

Callisto Protocol Türkçe yama Anonymous Çeviri tarafından yayınlandı

Dead Space serisinin yaratıcılarından gelen oyun korku ve hayatta kalma türünde bir oyun. Geçtiğimiz hafta çıkan çıkan Callisto Protocol inceleme puanları beklenenin altında kalsa da türü sevenler için heyecanlı vakitler vaad ediyor.

Anonymous Çeviri tarafından yayınlanan oyunun yaması siteden indirilebilir durumda. Elbette sitenin bu hizmeti ücretli olarak sattığını belirtmemiz de gerekiyor. Ayrıca bu tarz dosyalar oyuna zarar da verebilir. Bu sebeple Callisto Protocol Türkçe yamayı indirmeye niyetlenirseniz oyunun yedeğini almanızı mutlaka tavsiye ederiz.

The Callisto Protocol Türkçe yama yayınlandı

2320’de Jacob Lee ve ortağı Max Barrow, United Jupiter Company (UJC) için çalışan sözleşmeli yük nakliyecileri ve UJC Charon’un yardımcı pilotlarıdır. Son zamanlarda Europa ile UJC tarafından işletilen Callisto’daki Black Iron Hapishanesi arasında etiketlenmemiş, uçucu bir kargo sevkiyatı yaparlar ve bunun son seferleri olmasını planlamaktadırlar. Ancak iş hiç beklemedikleri bir şekilde ilerleyecektir.

Oyunda Josh Duhamel, Karen Fukuhara ve Sam Wiwer gibi ünlü isimler de yer almakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu