Müzik

The Cranberries’in solisti hayatını kaybetti

The Cranberries özellikle 90’lı yıllara damga vuran ve ‘Zombie’ şarkısı ile ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyada popüler olmayı başarmış bir gruptu. Zombie dışında Why, Delilah, Promises, When you’re gone, Animal Instinct ve Linger başta olmak üzere daha birçok parçası ile popülerliğini devam ettiren gruptan oldukça üzücü bir haber geldi. İrlandalı Grubun solistliğini yapan ve grubun dünyaca üne kavuşmasını sağlayan Dolores O’Riordan‘ın hayatını kaybettiği açıklandı. 

Cranberries’in solisti aramızdan ayrıldı

Sanatçının ölüm sebebi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ama Dolores O’Riordan‘ın menejeri olan Lindsley Holmes konu ile ilgili, sanatçının stüdyoda kayıt yaparken aniden fenalaştığını ve hayatını kaybettiğini açıkladı. Sanatçının ani ölümü ile birlikte ailesi ve tüm sevenleri ise tabi ki büyük bir üzüntü içerisine girmiş durumda.

The Cranberries grubu ile üne kavuşan Dolores O’Riordan daha sonra ilk olarak 2007 yılında solo bir albüme imza atmıştı. 1994 yılında Don Burton ile evlenen ünlü sanatçının biri kocasının eski ilişkisinden olmak üzere 4 çocuğu bulunuyordu. Dolores O’Riordan, 46 yaşında aramızdan ayrıldı 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu