Oyun Haberleri

The Division’ın büyük güncellemesinin detayları belli oldu

Çıktığı dönemde oyuncular üzerinde büyük bir4 heyecan dalgası oluşturan Tom Clancy’s The Division’a gelecek olan ücretsiz 1.7 güncellemesinin detayları belli oldu. Şimdilik test sunucularında testi süren güncelleme, oyuna global etkinlikler, özel eşya verecek olan yeni gizli kutular ve karakterimizin daha kişileştirilmesi için yeni mekanikler getirecek. Outbreak adını alan bu global etkinlikler, 3 adet özel seti tamamlamaya yarayacak.

Deadeye, Final Measure ve Lone Star adını alan bu setleri parçalar halinde toplayabileceğiz. Diğer bir yandan global etkinliklerde bu set parçalarını bulamazsak, set parçalarını satın almamıza yarayan “Global Token” eşyalarını ilgili etkinliklerden elde edeceğiz. Global Token’larımızı kullanarak ana üssümüzden özel set parçaları satın almak mümkün olacak.

Kişiselleştirme kısmında ise artık oyun başında taktığımız güneş gözlüklerini nihayet çıkarabiliyoruz. Daha fazla aksesuar takabildiğimiz bu ekranda saç – sakal tıraşı da olabileceğimiz söyleniyor. Çıktığı günden bu yana oyuncu kaybı yaşamaya devam eden oyuna böylesine güncellemeler gelmesi oyuncuları oldukça sevindiriyor. Ubisoft geliştiricilerini oyunu ayakta tutmaya çalıştığı bu tip çalışmaları yüzünden tebrik ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu