Sinema/TV - Haberler

The Flash filminden Supergirl görüntüleri geldi

The Flash filminde yer alacak kahramanlardan sadece birisi olan Supergirl’e ait set fotoğrafları gelmeye başladı. Ezra Miller’ı bir kez daha Barry Allen / The Flash rolü ile izleyeceğimiz filmin çekimleri devam ediyor. DC Sinematik Evreni açısından da oldukça önemli bir yere sahip olan filmin en azından bazı konularda evreni toparlaması da bekleniyor diyebiliriz. Çünkü Flashpoint hikayesinden uyarlanan filmin buna oldukça uygun bir altyapısı bulunmakta. Nitekim daha önce Batman rolü ile izlediğimiz önemli oyuncuları da bu filmde tekrar görme şansına erişebileceğimiz gibi DC Sinematik Evreni’nde ilk defa göreceğimiz karakterler de olacak.

The Flash filminden Supergirl görüntüleri geldi

İşte Supergirl karakteri de bunlardan sadece birisi. Dizi projeleri ile karşımıza çıkan bir Supergirl karakteri var fakat o Arrowverse adı verilen yapımlarda boy göstermişti. Yeni Supergirl ise DC Sinematik Evreni’ne en azından bu film ile dahil olacak diyebiliriz. Daha sonra kendi solo filmine de kavuşacak olan Supergirl’ü sinematik evrende Sasha Calle isimli oyuncu canlandıracak. Set fotoğraflarına da baktığımızda oyuncuyu kostümü içerisinde görüyoruz. Tabi etrafındaki kablolar ile birlikte en azından uçtuğu bir sahnenin çekildiği de anlaşılıyor.

Önümüzdeki yıl gösterime girecek olan ve DC Evrenini bir nevi yeniden başlatacağı söylenen The Flash filminde Ben Affleck ve Michael Keaton gibi oyuncular da yer alacak. Her iki karakteri de Batman rolü ile bu filmde izleme şansına erişeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu