Gamescom

The Fracture But Whole’dan yeni oynanış videosu geldi

Yeni nesil South Park oyun serilerine destek veren Ubisoft, South Park: The Fracture But Whole için Gamescom 2017’de yeni bir video yayınladı. Süper kahraman temasını işlemesiyle günümüz Hollywood filmlerine bolca göndermeler yapan yeni oyun oldukça komik duruyor. Coon and Friends isimli bir ekip kurarak Eric Cartman önderliğinde suçlulara meydan okuyan South Park karakterlerinin bulunduğu oyunda bolca RYO öğeleri de görebileceğiz. The Stick of Truth ile oyuncuların beğenisini kazanan yeni South Park oyun serisini dört gözle bekliyoruz.


Yayınlanan yeni videoda The Fracture But Whole’un nasıl bir ortamda geçeceğine şahit oluyoruz. Genel olarak yetişkinlere hitap eden ilk oyunun bu yönü, yeni oyuna da aktarılmış. Seslendirme konusunda en az dizi kadar başarılı olan South Park oyun serisi, muhtemelen The Fracture But Whole ile son bulmayacaktır.

17 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkacak olan South Park: The Fracture But Whole’u, Stick of Truth’un aksine Ubisoft’un kendisi geliştiriyor. Hatırlayacağımız üzere ilk oyunu RYO oyunlarının üstadı Obsidian Entertainment geliştirmişti. Bu durum bazı oyuncuları üzdü fakat yine de The Fracture But Whole oldukça sağlam gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu