Oyun Haberleri

The Last Guardian’dan yeni detaylar







Team ICO’nun yeni sanat eseri “The Last Guardian” ile ilgili taze bilgiler ortaya çıktı. Eylül ayında yayınlanacak olan resmi PlayStation dergisinde yer alan bu bilgilere göre; oyun bir çocuk ile efsanevi bir yaratığın ilişkisini konu alacak. İlk önce yaratığın çocuğa karşı düşmanca bakacağını, ama daha sonra çocuğun onunlar oynaması, onu temizlemesi gibi sebeplerden dolayı ikilinin arasının iyileşeceği ve aralarındaki bağın zamanla kuvvetleneceği belirtilmiş.


Oyunun görev yapılan bölümlerinde ise bu yaratığın çok önemli bir yere sahip olduğu, çünkü küçük çocuğun görevleri başarabilmesi için yaratığı kullanacağı söyleniyor. Ancak yaratık canlı bir hayvan olduğu için herşeyi yapma konusunda fazla gönüllü olmayacağı, bunu ortadan kaldırmak ve görevi yapmak için de onu bir şekilde kandırarak, ikna etmemiz gerekecek.


Bunlar dışında oyunda Tean ICO için bir ilk olan fizik motorunun kullanılacağı, ayrıca görsel kalite olarak gerçekten harika olacağı belirtiliyor. Öyle ki, yaratığın tüyleri tek tek modellenerek, bir rüzgar esnasında o tüylerin yine tek tek hareket ettiğini görebileceğiz.



Ekibin daha önce yapmış oldukları ICO ve Shadow of the Colossus oyunlarını düşündüğümüzde, bu oyununda adeta bir sanat eseri olacağına şüphe yok. Farklı ve destansı havasıyla tüm oyun severleri heyecanlandıran yapım 2010 yılı içerisinde PlayStation 3 platformu için çıkacak.


KAYNAK gamesthirstarticles.blogspot.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu