Oyun Haberleri

The Last of Us: Part 2 için yeni video yayınlandı

Bugün itibari ile başlayan Paris Games Week‘in açılışını yapan Sony‘nin PlayStation Konfersansı bünyesinde The Last of Us : Part II için yeni bir video yayınlandı . Yayınlanan videoda Joel ya da Ellie görünmüyor. Hatta oyunun The Last of Us ile ilgili olduğunu videonun sonunda gelen Clicker‘lardan anladık.

The Last of Us: Part 2 için yeni bir video yayınlandı

İlk oyunun kaldığı yerden hikayeyi devam ettirecek olan Last of Us: Part 2, devasa bir hayran kitlesine sahip. Naughty Dog‘un başarılı yapımlarından olan oyun, bir virüs yüzünden insanlığın yok olma ile karşı karşıya kaldığı bir dünyada geçmekte. Joel ve Ellie isimli karakterlerimizin macerasını konu alan oyun, muhteşem hikaye anlatımı ve mekanikleri ile en iyi PlayStation oyunları arasında yer almaktadır.

Aralık 2016 PlayStation Experience‘da karşımıza çıkarak sevinçten ağlamamıza neden olan The Last of Us: Part 2, şimdiye kadar sadece bir fragmana sahipti ve oyun hakkında oyuncular karanlıkta bırakılmıştı. Bu yüzden de dedikodular dışında oyun hakkında pek bir bilgi geliştirici tarafından açıklanmamıştı. İlk oyundan beş yıl sonrasını anlatacak olan The Last of Us: Part II‘yi merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu