Oyun Haberleri

The Last of Us Part I için 7 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Naughty Dog The Last of Us Part I için 7 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Bill’s Town bölümünden alınan görüntüler oyunun yeniden yapımındaki prodüksiyon kalitesini gözler önüne seriyor. Ancak bazı mekanikleri gördüğünüzde yadırgayabilirsiniz.

The Last of Us Part I için yeni oynanış videosu

Yayınlanan 7 dakika uzunluğundaki sadece oynanıştan oluşan görüntüler yeniden yapımın yeni özellikleriyle birlikte gelişen grafiklerini de öne çıkartmayı hedeflemiş gibi görünüyor. Hali hazırda çok sevilen hikayeyi PlayStation 5’e taşıyacak oyunda açıkçası bu videoda gördüğümüz bazı eksiklikler çabucak hissediliyor. 

Videoda yaş kısıtlaması olduğundan buraya gömülmüş halini izlemeniz ne yazık ki mümkün değil. Dilerseniz buraya tıklayarak YouTube üzerinden seyredebilirsiniz.

Videonun başlarına baktığımızda Joel, Ellie ve Bill’in yaratıklara karşı mücadele ettiğini görüyoruz. Yeni nesilde orijinal hikayeyi temsil edecek oyunda neden yanımızdaki yapay zekaların yaratıklarla bu kadar “garip” savaştığı ise soru işareti. Grafikleriyle adeta şov yapsa da ok mekanikleri ve şu garip görünen animasyonlar bu videodan sonra bende bir şüphe uyandırdı diyebilirim. Tabi oyunu videodan yargılamak da olmaz. Burada son söz nihayetinde oyuncuların olacaktır.

The Last of Us Part I için 7 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

The Last of Us Part I, 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için yayınlanacak. Aynı zamanda henüz çıkış tarihi belirlenmemiş bir PC sürümü de geliştiriliyor. Naughty Dog bunu her yerde altını çizerek vurguladığına göre yakın zamanda onun için de bir çıkış tarihi duyurulması söz konusu olabilir. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu