Oyun Haberleri

The Last of Us Part I için yeni karşılaştırma videosu

Naughty Dog daha önceki videolarda olduğu gibi kısa bir video ile orijinal remastered sürümünün The Last of Us Part I ile bir karşılaştırmasını oyunculara gösterdi. Bu sefer Boston Rıhtımları bölgesi gösterildi ve orijinal oyun ile arasındaki farklar gün yüzüne çıktı.

The Last of Us Part I yeni karşılaştırma videosu

Oyuncuların karşısına ilk kez PlayStation 3’te çıkan The Last of Us, önce remastered sürümü ile şimdi de remake sürümü ile nesilden nesile hikayesini taşımaya devam ediyor. Remastered sürümünden farklı olarak The Last of Us Part I, bazı yeni oyun mekaniklerini de içerisinde barındıracak. Tabi oyuncular arasında bunun bir remake olup olmadığı ise sık tartışılan konulardan biri olarak yerini koruyor.

Videodan gördüğümüz kadarıyla binalar ve çevre sadece geliştirilmemiş, baştan aşağı yeniden yapılmış. Ayrıntı düzeyinin remake sürümü ile birlikte tavana fırladığını söyleyebiliriz. Tabi bunun da görselliğe katkısı oldukça büyük. Yayınlanan kısa videolarla Naughty Dog, oyunculara çevrenin nasıl görüneceğine dair ipuçları vermeye devam ediyor. Daha önce de oyundaki at sürüş animasyonlarının ve orman atmosferinin yeni halinin nasıl göründüğüne dair bir karşılaştırma videosu yayınlanmıştı.

The Last of Us Part I, 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için çıkacak. Ardından ise henüz belli bir çıkış tarihi olmayan PC sürümü gelecek. Beklentilerimiz PS5 sürümünün çıkışından hemen sonra PC için çıkış tarihinin de duyurulması yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu