Oyun Haberleri

The Last Of Us PC çıkış tarihi açıklandı

Şu sıralar ünlü oyuncu Pedro Pascal’ın başrolde yer aldığı dizi uyarlamasıyla da gündemde olan Last of Us için PC oyuncularının beklediği haber nihayet geldi. Sabah saatlerinde sona eren The Game Awards etkinliğinde The Last of Us PC çıkış tarihi paylaşıldı.

The Last Of Us PC çıkış tarihi 3 Mart olarak açıklandı

The Last of Us Part I’in yeni bir videosu ile birlikte PC sürümünün 3 Mart 2023’te çıkacağı duyuruldu. Bu videoda oyunun aldığı övgülere yer verilmiş ve en can alıcı sahneler kullanılmış. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda PS5 sürümü çıkan The Last of Us Part I, bildiğiniz gibi 2013 yılında çıkan orijinal oyunun tamamen elden geçirilmiş bir versiyonu olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyun modernize edilmiş oynanış, geliştirilmiş kontrol ve erişilebilirlik seçenekleri ile günümüze başarılı bir şekilde aktarıldığını söyleyebiliriz.

Ayrıca oyun için Naughty Dog hem Joel hem de Ellie’nin modellerini de değiştirmiş ve bu yeni görünümlerin The Last of Us Part II’de bulunanlarla daha uyumlu olmasını sağlamıştı. Tabi ilk oyunun ardından ilerleyen dönemlerde 2. oyunun da PC platformuna gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu