Oyun Haberleri

The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi

Unreal Engine oyun motorundan güç alan The Lord of The Rings: Gollum çıkış tarihi doğrulandı. Oyunun ilk görüntüleri Mayıs 2020’de yayınlandı. O zamanlar Gollum’un ork muhafızlarının yanından geçtiğini ve tren vagonlarının altında saklandığını gördüğümüz bir sahne eşliğinde gizlilik esaslı bir oyun olarak tanımlanıyordu. Geçtiğimiz sene ertelenen yapımın çıkış tarihi de doğrulanmış oldu.

The Lord of The Rings: Gollum Eylül ayında çıkış yapıyor

Yüzüklerin Efendisi serisine dayanan yaklaşmakta olan The Lord of The Rings: Gollum 1 Eylül 2022’de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC’de yayınlanacak. Belirli bir zaman açıklamasında bulunmamalarına rağmen yılın ilerleyen zamanlarında bir Nintendo Switch sürümü de planlanıyor.

The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi açıklandı

The Lord of The Rings: Gollum Steam mağazası ürün açıklamasında verdiğimiz kararlar ve oynayış şeklimiz Gollum’un kişiliğini doğrudan etkileyeceği belirtiliyor. Üstelik Gollum’un hikayesinin daha az bilinen yönlerini detaylandıracak. Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar geçen bir macerayı ele alacağı ise yine ürün açıklamasında yer alıyor. Oyunun sistem gereksinimleri ise henüz belirtilmiş değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu