Sinema/TV - Haberler

The Matrix Resurrections 2.fragmanı yayınlandı

Warner Bros dün kısa bir teaser videosu ile The Matrix Resurrections 2.fragmanının bugün yayınlanacağını işaret etmişti. İşte bahsi geçen ve hikaye adına çok daha fazla detay görme şansına eriştiğimiz filmin 2.fragmanı nihayet yayınlandı. Bu fragmana baktığımızda ilk fragmanda gördüğümüz sahneler dışında birçok yeni sahneye yer verildiğini de görüyoruz.

The Matrix Resurrections 2. fragmanı ile karşımızda

Filmin fragmanına baktığımızda aslında daha önce sık sık bahsi geçen yeni bir döngüye vurgu yapıldığını görüyoruz. Bu kısımda daha önce yayınlanan teaser videolarında olduğu gibi ilk üçlemeden çok önemli sahnelere yer verilmiş. Dahası Ajan Smith’in sözlerinin ve etkisinin bu filmde devam edeceği de net bir şekilde gösterilmiş. Muhtemelen bu yeni döngüde kendisini fragmanlarda da gözüken yeni bir yüzle göreceğiz.

Bunun dışında fragman tonlamasında daha çok aksiyon sahnelerine yer verilmiş. Ayrıca Neo ve Trinity arasındaki ilişkinin ne kadar önemli bir şekilde anlatılacağı bir kez daha gözümüze sokulmuş. Fragmanda ayrıca Neo’nun kısa saçlı hallerini, yani uyanıştan sonraki halini de görüyoruz. Keşke bu kısım filme sürpriz olarak kalsaydı daha iyi olabilirdi. Fragmanda Trinity’nin sözleri ise önemli bir ayrılığı getirecekmiş gibi duruyor. Tabi bu tamamen tahmin, detaylarını filmde göreceğiz.

Keanu Reeves’ı bir kez daha Neo rolü ile izleyeceğimiz filmde ana seride Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss da başrol oyuncuları arasında yer alıyor.. Filmde ayrıca Jada Pinkett Smith, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas ve Yahya Abdul Mateen II gibi isimleri de göreceğiz. The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021’de gösterime girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu