Oyun Haberleri

The Secret World ücretsiz oluyor!

Çıktığı dönemde büyük yankı uyandıran The Secret World, önümüzdeki Bahar aylarında tamamen ücretsiz bir şekilde ikinci bir başlangıç yapacak. Yapımcı Funcom bugün yaptığı açıklama ile hikaye odaklı MMORPG oyununun daha geniş bir kitleye ulaşabilmesi için bu yolu seçtiğini söyledi.

Piyasadaki MMORPG’ler arasında belki de en fantastik evrenlerden birine sahip olan The Secret World, ilk ortaya çıktığı zaman korku-gotik temalı farklı tarzda bir MMORPG olarak adını duyurmuştu. Funcom’un hikaye anlatımı konusunda deneyimli kadrosunun yine çok iyi bir iş çıkararak yarattığı oyun bir kere satın almak şartı ile daha sonra herhangi bir ücret vermeden oynanabiliyordu. Artık oyun satın almaya da gerek olmadan, tamamen ücretsiz olacak.

Funcom bunu yaparken özellikle başka bir amaçlarının olmadığını, yalnızca The Secret World’de çıkardıkları işten çok memnun olduklarını ve bu deneyimin tüm oyuncular tarafından keşfedilmesini istediklerini söyledi.

The Secret World Legends adı altında tekrar başlayacak olan oyunu eğer daha önce oynadıysanız veya şu anda da oynamaya devam ediyorsanız karakter içeriğinizi ve özel eşyalarınızı yeni oyuna geçirebileceksiniz. Oyun için bir beta düzenlenecek. Buradan kayıt olabilirsiniz. Eğer yeni versiyona geçmek istemezseniz normal TSW sunucuları da sizler için açık durmaya devam edecek.

The Secret World Legends için bir de video yayınlandı. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu