Oyun Haberleri

The Sims 2 Free Time v1.13.0.161 yaması yayımlandı







Electronic Arts’ın vazgeçilmezlerinden olan Sims serisi için yeni bir yama yayımladı. EA; The Sims 2’nin ek paketlerinden olan The Sims 2 Free Time’ı v1.13.0.161’e yükselten yamayı kullanıcılarına sundu. Yama ile gelen en büyük değişiklik SecuROM’un güncellenmesi. SecuROM’dan kaynaklanan sorunların da bu şekilde ortadan kalkacağı belirtiliyor. 82 MB’lik The Sims 2 Free Time v1.13.0.161 yamasına buradan ulaşabilirsiniz.


Yama ile gelen tüm değişiklikler:



“Tinker” etkileşimi “Garbage Ninja by Kitchensations”, “Big and Brown Dishwasher by Romantic Notions”, “You Got Feets Bathtub”, ve “SuperJet Corner Shower by Sleek Sensations” için de aktive edildi.

SecuRom versiyoniu güncelleştirilerek bazı oyuncuların oyunu “lanuncher” yada oyun “executable” na tıklanarak başlatması sonucu giriş ekranını görememeleri ve emulasyon problemeri onarıldı.

Yeni komut satırı kodu “–blackfont” eklenerek oyun font’larının siyah olabilmesi sağlandı.

The SimsTM 2 FreeTime’ın The SimsTM 2 Store Edition uyumlu olabilmesi sağlandı. The SimsTM 2 FreeTime Expansion Pack yüklü oyuncuların The SimsTM 2 Store Edition’ı The SimsTM 2 FreeTime Expansion Pack ile birlikte çalıştırabilmeleri için bu yamanın yüklenmesi gerekli. Bu yama eğer FreeTime zaten bilgisayarınızda yüklüyse ve sizde The SimsTM 2 Store Edition üzerine yüklerseniz otomatik olarak yüklenecektir.


KAYNAK gamershell.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu