Oyun Haberleri

The Textorcist Epic Games Store’da ücretsiz

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store‘da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Popüler Dungeons strateji oyunları serisinin son oyunu The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, 12-19 Kasım tarihleri arasında Epic Games mağazasında ücretsiz olarak dağıtılacak. 19 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59‘a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

[reklam=496]

Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Oyunun orijinal açık dünya macerasını gelişen bir anlatım ve eksiksiz bir Samanyolu ile modern nesle getiren, eksiksiz bir devasa çok oyunculu uzay destanı Elite Dangerous ve çok hızlı gerçekleşen bulmaca savaşlarının, güçlü bir hikâye anlatımının ve sürükleyici görsel roman unsurlarının karışımı olan The World Next Door, 19-26 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Epic Store’da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store’da çok oyunculu strateji oyunu The Textorcist: The Story of Ray Bibbia ücretsiz oldu. Oyunun mağaza sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

The Textorcist: The Story of Ray Bibbia

Kurşun cehennemini ve yazma oyununu bir araya getiren heyecan verici bir deneyime hazır ol!Bir yandan mermilerden kaçarken diğer yandan şeytan çıkarma büyüleri yaz: Beyninin iki tarafını da çalıştırarak şeytani bir salgının tehditleriyle yüzleşecek olan özel şeytan çıkarma uzmanı Ray Bibbia’nın macerasına katıl ve aynı zamanda onun günahlarla dolu karanlık geçmişiyle başa çık!Sokakları haydutlar, suçlular ve sansürle dolu, çürüyen bir şehirde tüm bunlara dur diyebilecek tek bir adam var. Çığır açan oynanış, şeytan çıkarma uzmanları, şeytanlar, metalciler, pezevenkler, Papa, drama, kötü şakalar ve aksiyon dolu ekstrem bölüm sonu canavarı savaşlarıyla bugüne kadarki ilk “type ’em up” oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

The Textorcist’i 19 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59‘a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu