Sinema/TV - Haberler

The Vampire Chronicles’ın dizisi geliyor!

Arkadaşlar! Benim gibi vampirlerin gidişatından son derece şikayetçi olan başkaları da var mı aramızda? Özellikle Twilight serisi ve Vampire Diaries gibi dizilerden sonra (saygım var tabi ki ama bana göre)saçma sapan bir hale gelen vampir akımından sıkıldıysanız bu haberimiz tam size göre. Çünkü The Vampire Chronicles’ın film ve televizyon dizisi büyük ihtimalla gerçek olacak.

Özellikle 1994 yılında gösterime giren Vampirle Görüşme filmini sevdiyseniz Vampire Chronicles serisinden de hoşlanacaksınızdır. Anne Rice’ın uzun soluklu serisinden uyarlanan filmde Tom Cruise ve Brad Pitt gibi önemli isimleri izleme şansına sahip olmuştuk.

Kitabın yazarı olan Anne Rice kendi Facebook hesabından yaptığı açıklama ile Vampire Chronicles’ın film ve TV haklarını tekrar aldığını duyurdu. Yazarın hedefi ise oldukça büyük. Çünkü seriyi tıpkı Game of Thrones serisi gibi önemli bir hale getirmenin en büyük hayali olduğunu açıklamış durumda.

Serinin pilot bölümünü oğlu Christopher ile birlikte kaleme almaya başlayan Anne Rice, hikayenin başlangıç noktası olarak Vampir Lestat üzerinden gitmek istediklerini belirtmiş. İkili ayrıca bu serinin yapımcılığını da üstlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu