Sinema/TV - Haberler

The Waking Dead’in yeni sezonunda zaman atlaması olacak

Geçtiğimiz günlerde The Walking Dead dizisinin 9.sezonu için ilk poster yayınlanmış ve burada bazı noktalar dikkatimizi çekmişti. Rick’in yeni imajı, helikopter detayı ya da posterde yer alan yıkılmış Beyaz Saray, 9.sezonun ne kadar farklı olacağını gösteriyordu. Bugün yayınlanan bir görsel ise yeni sezonda büyük bir zaman sıçraması olabileceğini işaret ediyor.

Walking Dead’in 9.sezonundan ilk görsel yayınlandı

Entertainment Weekly dergisinde dizinin 9.sezonuna dair ilk görsel yayınlandı. Bu görsele baktığımızda ise dizinin 9.sezonda büyük bir değişim geçireceğini görüyoruz. Sadece mekan olarak değil, anlaşılan zaman olarak da büyük bir değişim karşımıza çıkacak gibi duruyor. Daha önce tabi ki ata binilmesini görmüştük ama görsele baktığımızda aradaki fark kendini net bir şekilde göstermiş.

Dizinin yapımcıları da yaptıkları açıklamada yeni sezonda bir zaman atlaması olacağını doğrulamış ve geçmiş sezonda gördüğümüz birçok şeyin değişeceğini belirtmişler. Bu değişimin izleyici için yenilik ve tazelik getireceği de vurgulanmış.

Yeni sezonda Rick karakterine yavaş yavaş veda edeceğimiz daha önce açıklanmıştı. Bu köklü değişikliklerin diziye nasıl yansıyacağını ise Ekim ayında göreceğiz. Tabi öncesinde Comic Con fuarında her zaman olduğu gibi yeni sezon fragmanı da yayınlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu