Oyun Haberleri

The Walking Dead: The Final Season’ın geliştirilmesi devam ediyor

Telltale Games, geçtiğimiz eylül ayında iflas ettiğini açıklamıştı. Bu nedenle birçok oyuncu firmanın geliştirdiği serilerin devamını göremeyecekti. Bugün ise Telltale Games‘in yaptığı The Walking Dead serisi için güzel bir haber geldi. 

Skybound, The Walking Dead: The Final Season’ı geliştirmeye başladı.

Telltale Games‘in istifasından sonra Robert Kirkman‘ın sahibi olduğu Skybound Entertainment, The Walking Dead: The Final Season‘ı geliştirme yönünde planları olduğunu belirtmişti. Böylece oyuncular Clementine’in hikayesinin sonunu görme imkanı yakalayacaklardı. 

Bugün Skybound Entertainment resmi websitesi üzerinden konuyla ilgili bir açıklama geldi. Firma, oyunun son bölümlerinin geliştirilmesinin devam ettiğini belirtti. Telltale oyunlarının Steam üzerinden kaldırılmaya başlamasından sonra böyle bir açıklama gelmesiyle oyuncular biraz da olsa rahatlamış oldu. 

Skybound EntertainmentThe Walking Dead: The Final Season‘ın çıkış tarihinin yakında açıklanacağını belirtti. Daha önceden sezonu satın alan oyuncuların, tekrar ödeme yapmalarına gerek olmayacağı da açıklamada yer buldu.

The Walking Dead: The Final Season‘ın geliştirilmesi özellikle serinin hayranları için güzel bir haber. Clementine’in duygusal ve zorlu macerasının son halkasını biz oyuncular merak ediyoruz. Aranızda The Walking Dead: The Final Season için heyecanlı olanlar var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu