Sinema/TV - Haberler

The Walking Dead’in 7. sezon 4. bölümü tam 85 dakika olacak

Öncelikle haberimize başlamadan önce belirtelim. Haberin devamında The Walking Dead dizisiyle alakalı sürpriz kaçıran (SPOİLER) olacaktır. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak haberin devamını okuyun!

AMC kanalının reyting rekorları kıran efsanevi zombi dizisi The Walking Dead, oldukça şaşırtıcı bir şekilde geçtiğimiz haftalarda 7. sezona merhaba demiş ve sezonun ilk bölümüyle oldukça çok tepkiler almıştı. Özellikle bölümü eleştiren dizinin hayranları, Glenn ve Abraham karakterlerinin şiddet ve kan içeren ölümlerinden dolayı hem sosyal medya da hem de bazı forumlarda oldukça eleştirmişlerdi. Ancak hiçbir şekilde bu eleştirilerden etkilenmeden yoluna devam eden dizinin 13 Kasım 2016 tarihinde yayımlanacak özel bölümüyle alakalı bir açıklama geldi. Zira yapılan açıklamaya göre dizinin 7. sezon 4. bölümü tam olarak 85 dakikalık özel bir bölüm olacak.

Service adını taşıyacak bölümde ise oldukça şaşıracağımız sahneler olacakmış. Bölümün özetini açıklayan dizinin yapımcısı Frank Darabont, bölümde Alexandria’da beraber kalmaya çalışan Rick ve yoldaşlarını izleyeceğimizi ve onları kendilerine getirecek birisinin ziyaretine geleceğini söyledi. Rick ve ekibinde şok etkisi yaratacak bu ziyareti kini gerçekleştireceğini söylemeyen Frank, bu misafirin yine dizinin hayranlarında da bazı etkiler bırakacağını söyledi. Bölümün isminin neden Service olacağını ise bölümün yayımlanmasından sonra öğrenebileceğiz. Ayrıca internette çıkan söylentilere göre bu ziyareti Negan yapacak. Zira dedikodulara göre Negan, bıraktığı o büyülü atmosferi görmek ve keyfini çıkarmak için geri dönecek. Bakalım reis bu sefer de birilerini öldürecek mi bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu