Sinema/TV - Haberler

The Walking Dead’in hedefi 20 sene

Walking Dead’in sarsıntılı geçen yedinci sezonunun bitişine yalnızca iki bölüm kaldı ve serinin hayranları şimdiden son iki bölümde, hatta özellikle sezon finalinde ne gibi şeylerle karşılaşacaklarını merak ediyor.

Dizinin yapımcı koltuğunda oturan Scott M. Gimple, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalar ile dizinin yedinci sezon finalinin hayranları açıkta bırakmayacağını ve bu sezonun görkemli bir şekilde, hiçbir açığa sahip olmadan tam bir şekilde biteceğini söylemişti.

Scott M. Gimple, oyuncularla birlikte katıldığı yeni bir basın toplantısında sorulan soruları yanıtlarken, The Walking Dead’in daha ne kadar süreceği sorusuna cevap vererek hedeflerinin 20 sene olduğunu söyledi.

“Yirmi seneyi devirmeye çalışıyoruz. Çizgi roman serisi bunu başardı ve çıkan her sayıyı ben de merakla bekliyorum. The Simpsons da 26,27 yıldır yayında. Yani bu zorlu bir görev. Eh tamam o zaman, görev kabul edildi. Tamamdır.”

Dizinin şu anki reytinglerine bakarsak birçok diziye göre hala iyi bir durumda olduğunu ama Walking Dead’in genel gidişatına göre bir hayli düşük kaldığını görebiliyoruz. Gimple’ın 20 sene hayali dışarıdan güzel duruyor olabilir ancak izleyenleri bir şekilde geri toparlayamazsa, bu hedefe ulaşmak biraz zor görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu