Oyun Haberleri

The Witcher 3 yeni nesil sürümünden detaylar

The Witcher 3 yeni nesil sürümü uzun süredir yapım aşamasında ve artık oyunun bu yenilenen versiyonu için sayılı gün kaldı diyebiliriz. Son olarak çıkış tarihini 14 Aralık diye belirten CD Projekt Red ekibi, oyun için özel bir sunuma imza attı. Bu canlı yayın sunumunda oyunun yeni videoları gösterildiği gibi bazı teknik detaylar da paylaşıldı.

The Witcher 3 yeni nesil sürümü 14 Aralık’ta geliyor

Başta ışın izleme teknolojisi olmak üzere görsel anlamda birçok iyileştirme yapılan The Witcher 3 yeni nesil sürümü temek dinamikler konusunda ise çok büyük değişimlere sahne olmayacak. Yani tamamen görsel anlamda yapılacak düzeltmeler ve eklemeler ile karşımıza çıkacak.

The Witcher 3 yeni nesil sürümü orijinal oyuna kıyasla birçok görsel, performans ve teknik geliştirme içerecek. Işın izleme teknolojisinin yanı sıra, oyun başlangıçtan itibaren çeşitli grafik modları içerecek. Şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla oyuna HD Rework Projesini de dahil edilecek.

CD Projekt RED, PC versiyonu için ışın izleme başta olmak üzere düzeltmeler konusunda detayları da paylaştı. Oyun RTGI ve RTAO’ya sahip olacak. Ayrıca grafiksel ayarlarda yeni olarak Ultra+ ayarları ekleniyor. Oyun ayrıca NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2.0 desteğine de sahip olacak. Oyuna sahip olanların ücretsiz olarak ulaşacağı bu sürüm ile ilgili yayınlanan videolar ise şu şekilde;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu