Sinema/TV - Haberler

The Witcher: Blood Origin dizisi için yeni teaser geldi

Özellikle 3.oyun ile birlikte oyun severlerin favori serilerinden biri olan Witcher oyunu bildiğiniz gibi Netflix adaptasyonu ile iki sezonda karşımıza çıktı. önümüzdeki yıl yayınlanacak olan 3.sezondan sonra ise dizi yoluna Henry Cavill’siz devam edecek. Netflix ise bu dizi başında olayların kökenini anlatan bir dizi daha duyurmuştu. İşte The Witcher: Blood Origin dizisi için yeni bir teaser videosu yayınlandı.

The Witcher: Blood Origin dizisi 25 Aralık’ta geliyor

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanan ilk teaser sonrasında sessizliğe gömülen projenin yayın tarihi de 25 Aralık olarak açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosu, fragmanı ve konusu şu şekilde;

Geralt, Yennefer ve Ciri’den 1200 yıl önce elflerin dünyasında geçen The Witcher: Blood Origin zamana yenik düşmüş bir hikâyeyi, ilk Witcher prototipinin yaratılmasını anlatıyor. Ayrıca canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının birleşerek tek bir dünyaya dönüştüğü, dönüm noktası niteliğindeki “Kürelerin Birleşimi”ne yol açan olaylar da gözler önüne seriliyor. 

Blood Origin dizisinde ünlü oyuncu Michelle Yeoh dışında ayrıca Lenny Henry (Chief Druid Balor), Mirren Mack (Merwyn), Zach Wyatt (Syndril), Huw Novelli (Callan), Brian rolünde Nathaniel Curtis; Jacob Collins-Levy (Eredin), Dylan Moran (Uthrok One-Nut), Lizzie Annis (Zacaré), Francesca Mills (Meldof) ve Amy Murray (Fenrik) rol alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu